måndag, maj 07, 2012

Min förtjusande måndagkväll

Det spelas visst VM-hockey om några minuter, sådär överdrivet intresserad kan jag väl inte påstå att jag är. Men glad över att ha sällskap bredvid mig i soffan, där det finns risk att jag kommer somna som en stock inom kort. En dotter som vaknade enligt grekisk tid och en lång, intensiv dag på jobbet har gjort mig trött, ack så trött.

Ska försöka hinna välja ut lite favoritfoton från resan att dela med mig av och svara på kommentarer innan jag somnar dock. Och kanske äta middag, det har jag visst glömt!

4 kommentarer:

  1. Hej hopp, vet inte om du sett men jag har skickat dig ett meddelande på FB, la till dig som vän enbart för att du skulle se meddelandet så det kan du ignorera. Fanns några tjejer nära dig som gärna lät dig komma och provköra deras Donkeys ifall du ville!

    SvaraRadera
  2. Kul att få se lite bilder!

    Sv:
    Vart är dom leggingsen köpta?

    Haha ja, det blir några blogginlägg på en vecka ;)

    SvaraRadera
  3. Jag ska ringa om provsvaren nu i veckan är det tänkt, har bara inte fått tummen ur idag ;-) Sedan är minnet väl sådär stundtals, men har satt en notis i telefon så då borde jag komma ihåg det. Upp till bevis om det kom fram denna gången!

    Ja, onekligen rund och go! Så fin mage! *avis*

    Ser fram emot lite semesterbilder, får drömma mig bort - förhoppningsvis kan man resa bort lagom till vintern.

    SvaraRadera
  4. Haha det märks att du har lärt att känna mig, men väskan är inte packad än däremot så är en massa saker i väskan och runt om ;-)
    Låter bra att det räckte med ett paket blöjor.

    Det ska bli riktigt kul att få se bilder sen!

    SvaraRadera