torsdag, oktober 18, 2012

Datorn har dammats av!

Det blir inte så mycket datatid för min del, dagarna handlar mest om att hålla mig själv och två barn vid liv. Nä, det där lät ju inte så kul, men jag prioriterar duplobygge och amning framför allt annat just nu. Bloggar och läser mest från mobilen, vilket förklarar min frånvaro i era kommentarsfält. När Astrid är på förskolan så tar vi en promenad med vagnen, och då sover Elsa som bäst. Annars spenderar vi tiden fram till hämtning med matlagning, hushållssysslor, att kramas och tupplura tillsammans, eller som de senaste dagarna-maratonamning. Helt galet hur ofta hon vill äta emellanåt, men hon vill väl bygga på de där charmiga hakorna och öka matproduktionen.

Annars då? Har hittat intresset för att laga mat igen, och gjort matlista för tre veckor. Ska dela med mig när jag startar datorn nästa gång, kanske imorgon, kanske nästa vecka. Eller 2015!

4 kommentarer:

  1. Förstår att det är fullt upp! Har själv funderat på hur vardagen ska bli i vår, har så mycket jag skulle vilja göra och ta tillvara på sista föräldralediga tiden.

    SvaraRadera
  2. Du får jättejättejätte-gärna dela med dig av mattips! Har helt idétorka här... :(

    SvaraRadera
  3. Tack för receptet, nu har vi fått lite tidsfördriv som vi kan ägna dagarna åt här hemma. Inte det lättaste att roa Cornelia som är spyless på att vara hemma med mig vilket jag förstår.

    Stoppar Astrid degen i munnen nåt? Misstänker starkt att min något glupska dotter ska göra det ;-)

    SvaraRadera