Receptet kommer från Pernillas glutenfria, där man kan hitta massor av smarriga recept både till bakning och matlagning.
75gram smör
1½dl socker
½dl olja
2tsk pofiber
150gram mjölmix
½tsk hjorthornssalt
1msk vaniljsocker
Vispa ihop rumsvarmt smör och socker med elvisp
Häll i oljan och vispa vitt och fluffigt
Blanda i pofibret
Blanda mix, hjorthornssalt och vaniljsocker och rör ned
Dela degen i fyra bitar och rulla ut till längder
Dela upp varje längd i tio bitar (så det totalt blir 40 stycken)
Rulla till bollar och lägg på plåt, 20 stycken ryms precis
Grädda i 150 grader i ~15 minuter
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
De såg riktigt goda ut de där.
SvaraRaderaSv: ja all snö försvann samma dag.
Med kantareller hemma är vintern räddad:-)
Thank you for another informative website. Where else could I am getting that kind of information written in such a perfect method?
SvaraRaderaI've a mission that I'm simply now running on, and I have been at the glance
out for such info.
Here is my web site: home renovator, homeimprovementdaily.com,