fredag, september 11, 2015

En strålande födelsedag

Idag var det dags, årets stora happening, Hannas födelsedag!

Började med att åka in till universitetet för seminarium direkt på morgonen, vilket gick väldigt bra och kändes skönt att ha gjort. Blev upplockad av familjen och så åkte vi in till stan där vi åt lunch och drog en lov på Lagerhaus.

Styrde kosan hemåt igen och fick öppna presenter ute på altanen i strålande sol. Och vilka presenter sen! Det hade kommit paket på posten, jag fick med mig ett hem från Frugan häromdagen, och så hade barnen slagit in så fina med glittertejp och tjusigt papper. En del saker var lättare att fota än andra, men några fastnade på bild.

Åt önskemiddag som Crille lagat, mini-calzone, och myste med familjen fram tills barnen hoppade i säng och deras far åkte iväg mot älgskogen där han ska hålla hus till på söndag. Efter det hade jag och syster nummer 1 i ordningen telefonkonferens under tiden jag städade badrum och golv ("-Alltså jag är inte på toa även fast det låter så, eller jag är ju på toa, men jag städar, inget annat), jag har bäddat rent i sängen och känner mig nu alldeles redo för en helg med bara roligheter.

Tusen tack till alla som grattat, IRL/via sms/facebook/instagram/telefon, ni är så fina!


Vasen Äng från Klong! Höll på att smälla av när jag öppnade paketet, har suktat efter denna länge men varit för snål. Ska försöka fota med blommor i så ni får se hur fin den är.


Ett tennarmband, vilket var väldigt passande då mitt gamla tappat knappen och jag inte hittat någon som kan laga det. Tycker att det är så fint med dessa flätor i tenn!


Världens finaste tygpåse?! Från Habitat


Underställ från bästa underställs-märket Kari Traa

8 kommentarer:

 1. Vilka fina presenter! Det är ju så smart att avverka lite socialt samtidigt man gör något nyttigt hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst då! Förena nytta med nöje ;)

   Radera
 2. Anonym21:51

  Grattis!

  SvaraRadera
 3. vilka underbara presenter!
  vasen, hur har den undgått mitt vetande?! på min önskelista till tomten. pronto. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är ju fantastisk! Och passar väldigt bra till blommor som plockats av små händer och fått korta stjälkar :)

   Radera
 4. Sandra Granström23:55

  Alice Hedman i Vidsel byter knappar på tennarmband ;)

  SvaraRadera