lördag, september 05, 2015

Mat, mat, mat. Och lite shopping!

Idag har vi varit i farten från uppstigning till godnatt, och fokuset har legat på MAT. Vi åkte på förmiddagen till Luleå för att besöka den årliga internationella matmarknaden tillsammans med barnens farmor, farmor, farbror och faster Johanna. Det åts paella, hamburgare, belgisk våffa, nudlar, risotto, ost och annat gott innan vi gick en liten sväng på stan. Med oss hem följde lite smått och gott, Astrid som börjar gympa till veckan behövde träningskläder, största kusinen fyller år till veckan så vi köpte en present, mamman fick en ny facial toner och så har bortskämda jag fått en ryggsäck av familjen som skulle bytas till annan modell. Och lite annat som det så fort blir, bland annat en supersmart grej till Astrids ryggsäck (Fjällräven Kånken Mini), ska visa någon dag.

När vi kände oss färdiga på stan så åkte vi förbi Hällbacken och familjen Johanssons hus som är under uppbyggnad. Där hittade vi pappan i familjen med verktyg i högsta hugg, han jobbar på himla bra och det är så kul att se framstegen mellan gångerna vi varit dit. Det är många runt omkring oss som är/nyligen har varit i byggsvängen, kul att följa och få se byggen från tomt till färdigt hus!

En liten tur på Storheden (Luleås handelsområde) hann vi också med, och en fancy middag på Ica Maxi i sällskap av familjen Strömbäck. Nyss landade vi hemma och har nu två sovande barn, lite godis från matmarknaden och en säng som lockar. Några avsnitt Glee på iPaden skulle inte vara så tokigt..Paella / Skepp o'hoj med loverboy


Tack älsklingar!
Fjällräven Kånken 15"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar