torsdag, september 03, 2015

Städat är lika med bra plugg?

Under en av förra veckans föreläsningar så medverkade en panel med universitetselever/f.d elever och svarade på frågor gällande studieteknik, studentlivet, att kombinera jobb/skola och en hel del annat.

En av tipsen som dök upp var att ha det rent och snyggt omkring dig när du pluggar, att det är lättare att fokusera på det du läser om du inte samtidigt tänker att disken borde plockas undan och spegeln i badrummet behövs putsas. Känns det igen av någon?

Jag vet redan att jag lättast koncentrerar mig, trivs allra bäst och kan slappna av ordentligt när det är städat hemma, står en blombukett på bordet och ett doftljus är tänt. Gärna ska tvättkorgarna vara tomma och sängarna renbäddade också, men jag får finna mig i att det inte alltid är rimligt.

I morgon väntar en dag full av hemmaplugg för mig del, så i kväll passade jag och Crille på att städa inför helgen. Och oj, oj, oj vad jag kommer få saker gjort, så snyggt och prydligt som det nu är. Hoppas kan man ju alltid, affirmationer och målbilder var visst också ett av de där tipsen vi fick. 

Lite bilder från badrummet kommer här, det var nog ett tag sedan jag visade hur vi har det.


Favorittvål och handlotion från Estelle&Thild


Monstera i kruka från HAY, pall från Åhléns
Steghylla från EllosBarnen har ett eget hyllplan.
Klart det behövs ett troll på toa!

2 kommentarer: