måndag, december 14, 2015

De senaste dagarna

En tjej med många bollar i luften säger hej! Jag/vi hann med torsdagens späckade schema, det gick verkligen på räls. I fredags fyllde Astrid 5 (fast det förtjänar ett eget inlägg), det var luciafika på föris och vi hade kalas för kompisarna på kvällen. I lördags kom Crille-familjen hit och grattade på dagen, och på kvällen hade vi vår föräldragrupp (med Elsa) här på besök. Glöggknytis med tilltugg, paketlek och mycket skratt.

Söndag tog vi det väldigt lugnt på förmiddagen, och eftermiddagen/kvällen spenderades hemma hos familjen Johansson med taco, surr och en hel del bus för barnen. Elsa och Klara hade eget middagsbord där de sjöng "tipp tapp", smulade chips över hela bordet och stoppade riven ost i dricksglasen. Festligt värre!

Nu är vi inne på sista veckan innan julledighet för mig och barnen (Crille ansluter till ledighetskommittén nästa vecka). Jag kämpar på med det sista jag ska ha gjort innan jul och har gjort upp en noggrann plan för att verkligen kunna slappna av under ledigheten. Tänker att om jag är riktigt effektiv kanske vi kan ta lov lite tidigare, det är en bra morot kan jag lova.

Här nedan får ni ett litet hopkok av mobilbilder. Nu ska jag krypa ner under täcket med en bok, en väldigt efterlängtad stund. Just nu läser jag En mamma blir till-Malin Wollin, lättsamt och underhållande.


Astrids fina tårta


Grötmiddag med farbror Kocko 


De här sorterna provade vi!


Crille vann kvällens fyndigaste klapp


Bus? Alltid!


En porslinsaffär hos familjen Johansson2 kommentarer:

  1. Passa dig när du kommer till det svarta kapitlet- då är boken inte lättsam längre, gud vad jag grät. ja nu är det snart LOV!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, huvva! Hade redan läst det mesta på hennes blogg och i mama, men det är ju ens värsta fasor som radas upp i ett kapitel.

      Radera