fredag, december 04, 2015

Fler önsketips

Igår när jag fick en stund över i väntan på kvällens julbak så strosade jag runt på stan och så dök det upp några fler presenttips. Att kolla runt och försöka hitta den perfekta presenten till rätt person är ju det roligaste. En person i min närhet kommer få en av sakerna nedan till sin födelsedag, jag tror och hoppas att det är en fullträff!

Love tag från Jane König

Jag har alltid trivts bäst i smycken av silver, men jag börjar gilla guld mer och mer. Detta fina och nätta halsband har berlocker (som visserligen är förgyllt silver) som finns både som bokstäver och siffror. Kanske kan det symbolisera barnens namn eller antalet familjemedlemmar?


Doftljus från Voluspa

Doftljus går hem hos många. Själv är jag förtjust i några av dofterna från Voluspa, Crisp Champagne och Saijo Persimon är två favoriter.


Kähler! Behöver jag säga mer?

Danska märket Kählers Omaggio-serie har blivit något av en modern klassiker, och även om jag tyckt att produkterna är fina så har jag har inte riktigt fastnat för dem förrän nu. När serien kom i silver var det som att det klickade till. Tänk er den största av dessa vaser med ett fång av knoppande kvistar i till våren!


Gift box från Weleda

Inom hudvård är Weledas Almond-serie min favorit just nu. I flera butiker (bl.a Kicks och Åhléns) finns det en presentförpackning med body lotion och body wash.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar