torsdag, december 03, 2015

Min önskelista

Crille har efterlyst önskelista. Han som varje år brukar säga att det är så himla lätt att handla presenter till mig, för att det finns mycket jag skulle vilja ha/behöver, men inte köper..Antingen på grund av snålhet eller för att jag inte riktigt hittat produkten som är perfekt.

Så i år har han frågat. Och jag visste inte vad jag skulle svara? Jag har ju blivit en stor motståndare till julklappshetsen, men tycker ändå att det är kul att ge och få någon klapp. Här kommer några önskningar, och kanske önsketips till er andra som har svårt att komma på något att skriva upp på önskelistan. Sen så skulle jag såklart bli riktig lycklig över ett gåvobevis för alla årets avloppsrensningar, fredagsmiddagar som lagas under tiden jag sitter i soffan med en tidning och ett glas vin samt fred på jorden.


Underställströja i merinoull från Kari Traa

Jag älskar understället jag har från Kari Traa och skulle vilja ha en till tröja att varva med, och den här modellen med dragkedja och lite högre hals tycker jag ser riktigt skön ut.Fodrade löpartights (dessa är från SOC)

Jag tycker att det blir knöligt med underställ under löpartights (hej korvskinn), och jag gillar inte att ha byxor som fladdrar när jag ska ut och springa. Så ett par fodrade löpartight skulle väl kunna lösa det problemet?


En smidig reflexväst (denna är från Röhnisch)

Vi använder alltid reflexväst till barnen när vi ska ut på vintern, ofta även när det är ljust, det är lätt att missa ett barn bland alla snödrivor. Med reflexvästen ökar i alla fall chansen att upptäcka barnet i god tid! Då jag ska springa brukar jag knycka Astrids väst (vilken inte sitter så där värst bra), för jag gillar som sagt inte när det fladdrar, och de västar vi har här hemma saknar passform utan är mer som ett stort skynke. Så en reflexväst med bra passform skulle jag behöva!


The Ygritte från Blankens

Ett par vinterfodrade skor att varva mina älskade Lugnvik från Kavat med skulle inte sitta fel. Dessa heter som sagt The Ygritte och kommer från Blankens. Tillverkade i ekocertifierat kromfritt läder, en sko helt i min stil/smak! (Alternativt The Gemma från samma märke som funkar under vintern tillsammans med en tjocksocka)En spark från Vansbrosparken

Det tar på ryggen att använda barnens spark, även om jag inte är så lång, haha!

2 kommentarer:

  1. vilka fina klappar, hoppas att du drar hem potten på allihopa ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. 3/5 var väl inte så tokigt? ;)

      Radera