torsdag, december 10, 2015

På räls?

Idag är en sådan där dag som måste gå som på räls.

Morgonen avklarades utan missöden och med glada miner. Mormor har skickat upp alla julens klappar, och när jag lite snabbt öppnade kartongerna hittade vi överraskningar till hela familjen. Barnen blev alldeles saliga, julgranskulor med FROST på! Vi kollade julkalendern och öppnade lucka nummer 10. Sparktur till föris på perfekt sparkföre, jädrans vad det gick undan! 

Nu är det frukost kombinerat med plugg för min del, på en liten stund måste jag hoppa i duschen och sedan åka iväg till universitetet för årets sista föreläsning (FANFAR). Innan jag åker får jag inte glömma att kolla upp hushållets tillgång på batterier, luciatåg på föris i morgon. Hämta barnen direkt när jag kommer från skolan, äta middag (som härligt nog står färdig i kylen, älska rester), och åka iväg till gympan med Astrid. Hem och byta om, barnen ska duscha, barnen ska nattas, iväg på julkonsert. Hämta Astrids tårta och inte glömma att lämna av en grej hos några kompisar. Hem och sova. SNARK. Och någonstans däremellan ska jag (eller Crille) slå in Astrids födelsedagspresenter. Och så borde vi städa golv och badrum.

Det ska nog gå!


Bild från en annan dags sparktur.
Den lilla är en hejare på att skjutsa syrran!

2 kommentarer:

  1. Läste om vattumannen haha stämde ju! ja visst är det mäktigt och stort att våra små växer och fyller år <3 tänk att vi fått dom att vårda och älska <3 när jag har sådan dagar du beskriver är det sällan det flyter ;) men håller tummarna för dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, dagen flöt faktiskt på utan några problem! Helt otroligt! :O

      Radera