tisdag, december 01, 2015

Välkommen december!

Så var vi framme, i en av mina absoluta favoritmånader på året. Klapparna är klara, eller ja, allt är inhandlat i alla fall. Nu är den roliga biten med inslagningen kvar (obs, jag är ej ironisk), och det tänker jag göra i lugn, ro och harmoni tillsammans med Crille och en flaska glögg någon kväll (alltså när barnen sover). 

Barnen fick i morse öppna första luckan i sina chokladkalendrar, vilket var premiär för bådas del. Tycker att det egentligen räcker gott och väl med allt annat sött som hamnar i de där små magarna, men minns själv hur kul jag tyckte att det var att öppna en lucka om dagen, så det fick bli varsin kalender i år. 

Idag har jag haft examination i vårdhygien, alltså fick vi utföra olika moment inom omvårdnad/hantering av material, med tre lärare som vakade likt hökar för att se om vi klantade oss. Nä, så hemskt var det inte, men det blev följdfrågor och diskussion efter varje moment. Det kändes som att det gick bra, vi får veta senare om vi blivit godkända eller ej, så jag håller tummarna.

Nu ska jag äta upp det sista av lunchen och sedan bege mig ut i snön för att hämta hem mina små. Tidig hämtning idag, och jag tänker att vi kanske kan lyckas få till ett bra foto till årets julkort? Får väl muta med pepparkaksburken i värsta fall!


1 december 2013! Julkalender och Polarexpressen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar