lördag, januari 31, 2009

Spontanitet är underbarhet

När vi var påväg mot Luleå ringde Palina och frågade om vi inte skulle gå ut och käka middag, och så blev det. Kycklingspett för min del på Thai Thai (där vi sprang på John&Hanna, kul!), skratt och servettvikning innan vi begav oss mot Örnnästet och Erik slöt upp för drinkar, Let's Dance, snacks och Uno.

Erik är också arbetssökande (arbetslös låter ju så negativt), så vi ska slå våra påsar ihop för att få dagarna att gå. Vi börjar planeringen på måndag över en stuvad ugnspannkaka hemma hos Erik där vi även ska börja lägga vårat tusenbitarspussel. Sen är det bara att börja planera resan till Gran Canaria! Oj, så bra vi ska ha det, tror du vi ska ta med ett Uno eller ska vi sikta på att vara vänner under hela resan, Erik? :P

En riktigt trevlig spontankväll med mycket trevliga vänner, jag kan inte föreställa mig hur tråkigt livet skulle vara utan Palina! Imorgon beger vi oss av mot Jokkmokk för att fira mormors åttioårsdag, och på söndag blir det firande av en ettåring och en blivande tjugoettåring. Fullt ös medvetslös!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar