tisdag, februari 15, 2011

Klipp klipp

I julklapp fick jag ett presentkort på Killerqueen, där min favoritfrisör Jannice håller till. Har inte klippt mig på pinsamt länge, först berodde det på att jag ville spara ut lugg och etapper. Sedan blev jag för snål. Och efter det så fick jag beslutsångest över hur jag ska klippa mig, och där befinner jag mig nu. För att stressa mig själv ringde jag och bokade en tid, och nu sitter jag här och är villrådig. I eftermiddag sätts saxen i håret, och jag vet inte hur jag vill att det ska se ut när det är klart.

Antagligen kör jag en fegis, ber henne toppa och lätta upp risbusken. Men jag är sugen på lugg, och trivs ju väldigt bra med en hårgardin i pannan. Den som lever får se, dock har jag lovat Elina att inte kapa av allt för mycket på längden, så på den fronten lär det inte hända nåt. I-landsproblem, ja jösses. Men jag kan ju inte vänta 2 år till, nu får det bli som det blir.


Fläta idag, tuppkam imorgon?

4 kommentarer:

  1. Du har ju jättefint hår! Lugg kommer säkert bli bra, jag säger Go for it!

    Lite roligt att jag också har klipptid i eftermiddag. Måste bara klippa luggen! Kan snart sätta den bakom örat liksom.

    Vi kanske är två med tuppkammar imorgon?

    SvaraRadera
  2. lugg är ju en kul förändring, men rätt jobbig att hålla efter nu i mösstider. det blir säkert bra vilket som!

    SvaraRadera
  3. Herregud vilket tjockt hår. Lyxigt.

    Själv ska jag o mitt "fjös" ta oss till frissan den 24e. M har bokat tid. hade nästan bestämt mig för en sidecut, men det blir förmodligen en feg-page. För mkt gråa hår! ;)

    SvaraRadera
  4. Men tuppkam, isåna fall blir du ju som min morsa! En cool rockig en! Hon har ju tuppkam ;)
    Lycka till!

    SvaraRadera