fredag, november 07, 2014

En daglig dos av jul

Här har vi minsann börjat dosera ut julstämningen, lite julmusik, inköp av julklappar, inredningstidning med julspecial, funderingar på vad vi ska ha för belysning i vilket fönster (längtar efter att inventera pyntet!) och sånt där.

Frågade efter hyacinter på en av blomsterbutikerna i stan för två veckor sedan, blev skrattad åt. Frågade på den andra idag, där trodde butiksägarinnan snart, så jag hoppas på nästa vecka.

Har dock inte; druckit årets första julmust, ätit julskinka och julpyntat. Så jag är inte helt galen, ni kan slappna av. Fast i och för sig så är det bara en tidsfråga, och eftersom vi är lediga hela helgen (TJOHO!) så kanske det hinns med något litet julbak, saffransbiscotti kanske? Ho ho ho!


I kväll blev det taco till middag och sedan popcorn framför Svärdet i stenen

4 kommentarer:

 1. Oj vad duktig du varit, själv har vi tjuvstartat med allt de du nämnde och druckit glögg och julmust tillsammans med pepparkakor;)
  I år är inget förtidigt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag håller med om att det inte är för tidigt ;) På bänken har jag en burk med saffransbiscotti och en med pepparkakor, så man kan få lite jul varje dag ;)

   Radera
 2. Tjuvstartare där!! Emogubbarna syntes jättebra förresten 😂😂

  Du påminde mig nu att jag måste börja slå in julklappar. Tar ju evighet o slå in allt till alla så bäst att börja slå in det som ligger i alla kassar o trängs i våra garderober.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju roligare att ta det lite pö om pö :)

   Radera