onsdag, november 12, 2014

Pärlmorgon

Borta bra men hemma bäst! Dygnet i Stockholm var intensivt men roligt, det är så himla kul att träffa kollegor från andra butiker. Vår årliga CFG-konferens är välbehövlig för att utbyta erfarenheter/problem/lösningar mellan butikerna, och få föra fram vad vi vill ska lyftas på de stora CFG-mötena. Vi höll till på Stockholm Waterfront där det bjöds på en fantastisk efterrättbuffé vid lunchen, det var svårt att sluta äta även för en glutenintolerant.

När taxin stannade på uppfarten i går kväll kändes det så himla skönt att komma hem, även om det var väldigt kul att komma iväg och se något annat. Att få en kväll och tidig morgon tillsammans med systerfamiljen var ju också en stor bonus! Barnen fick vara uppe sent och vänta in mig, och hade laddat upp med kramar och en välkommen hem-present. 

Elsa satt i min famn och plockade ut sin napp ur munnen "-Elsa inte ha nappen". Jag berättade att kusinen Ted har slutat med sin napp och Elsa hakade på. Jag hämtade burken från hennes rum och hon kastade en efter en i soporna, jag gick ut med soppåsen och hon bara flinade. Hon somnade utan problem, två gånger under natten har hon frågat efter nappen men nöjt sig då vi sagt att dom inte finns kvar, att hon har ju kastat dom i soporna. 

Får se hur det går på vilan på förskolan idag, tror det är bra timing att hon är hemma tors-sön så att hon hinner vänja sig att somna utan napp, men idag blir det kanske lite spännande. Hon är otroligt viljestark vår lilla tjej, vissa gånger är det otroligt frustrerande, men sådana här gånger kan det vara en väldigt bra egenskap.

Nu ska vi pärla färdigt och sedan traska iväg till förskola och buss. Starta upp vår mitt i veckan-fredag, i morgon och på fredag ska vi bara mysa och ha det bra.2 kommentarer:

 1. Så kul att du hann träffa din syster med familj då du var iväg till storstaden :)
  Hoppas att det gick bra på vilan idag för Elsa. Hon är så duktig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går superbra utan nappen! Hurra hurra hurra säger jag bara :)

   Radera