tisdag, november 04, 2014

Frostig myskväll, "bara tjejerna".

Igår var familjen pappalös fram till sent på kvällen. På morgonen åkte han till jobbet innan vi vaknat till, och direkt efter jobbet åkte han iväg till en från jaktlaget som drar ny ventilation för att hjälpa till. Jag slutade 16, så det passade perfekt då jag kunde ta bussen till föris och hämta hem tjejerna, och jobbarkompisarna såg till att jag kunde komma iväg några minuter tidigare så att jag hann med en tidigare buss.

Varenda extra minut på kvällssidan är ju guld värd med trötta barn som ska fraktas hem med vagn och middag som ska lagas. Vi fick med oss palt hem efter söndagens middag hos svärisarna, så den stekte vi upp och åt tillsammans med rårörda lingon och smör. Snabbt och gott! Vid middagen säger Astrid "-ÄNTLIGEN! Äntligen är vi bara tjejerna hemma!", men någon förklaring på varför det var så efterlängtat kunde hon inte ge, haha.

Efter middag och undanplockning av disk myste vi ner oss i soffan under varsin filt och kollade Frost. Astrid efterfrågade varm choklad och äpple till kvällsfika, men vi lyxade till det med varm choklad och popcorn istället! Det var väldigt gott, men kändes som en mindre bra idé när Elsa hällt choklad över sig själv, bordet och några droppar på mattan. Stackars den där mattan, den får utstå mycket!

4 kommentarer:

 1. Frost har Liv också fastnat för. Tror vi sett den 50 gånger ungefär och hon får verkligen inte nog :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, samma här hemma!

   Radera
 2. Men ååå, vad sugen jag blev på palt!

  SvaraRadera