torsdag, november 27, 2014

När jag smyger upp om morgonen

De få morgnar då Crille åkt på jobbet och barnen inte vaknar före eller samtidigt som mig, då smyger jag upp det tystaste jag kan och njuter av den där korta stunden då bara jag är vaken. Går på toaletten i lugn och ro (ni hör vilken LYX), sminkar mig (om jag ska på jobbet, hemmadagar låter jag ansiktet vila), tänder nåt ljus och sätter mig ner i soffan med en tidning, eller som idag med datorn. Det är inte alltid jag hinner fram till steg 3, men när jag väl gör det, då får dagen en så himla bra start. Istället för att slå på Bolibompa och börja servera frukt/frukost, avvärja eventuella slagsmål och så vidare så får jag en stund bara för mig själv. Det där Bolibompat hinner vi ju ändå med en liten stund senare.

Idag är jag så taggad inför att åka till jobbet, har inte varit där på en vecka nu pga sjukdom och lediga dagar. Jag jobbar till 21:10 då vi har kvällsöppet, och det är ju himla kul med lite fart och fläkt på stan! I morgon jobbar jag till 16, och sedan blir jag skjutsad direkt till flygplatsen då jag ska till Stockholm i helgen.

Hänga med systrarna, äta god mat, krama på Ted, shoppa nån sista julklapp och så. Ska bli så himla mysigt! Blir där till på måndag så vi hinner umgås ordentligt, det är ju inte så ofta så man får passa på när tillfälle ges.Julen 2009 / Syster Linda på partaj 2006

3 kommentarer:

 1. Vi längtar så mycket!

  SvaraRadera
 2. Men... "shoppa nån sista julklapp"? Sista? Colour me impressed! Här är en som är mindre organiserad (trots "presentlådan" som fyllts på under årets gång med present-/klappkandidater). Trevlig resa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, vi hade det himla mysigt! Haha, ja, i år var jag snabb med klapparna :)

   Radera