söndag, november 02, 2014

Hemma igen, mätt och med mycket energi

Vi har nu hittat hem efter sköna dagar på två, några timmar i bil och paltmiddag hos svärisarna. Barnen har haft det härligt med hela Crille-familjen omkring sig, och Elsas kärlek till fyrfotade vännen Molly har vuxit än mer (vilket jag inte trodde var möjligt). Vi fick snabba kramar när vi kom dit, men efter det var vi inte så värst intressanta.

Helgen blev verkligen sådär skön som jag hade hoppats på. Det underbara i att äta frukost, fika, lunch, fika och middag i godan ro. Strosa runt och hålla handen, ta en tupplur innan det är dags att skynda genom regnet till porten bredvid för middag. Dela på en kanna sangria innan vi skyndade tillbaka genom samma regn och kröp ner mellan vita, krispiga lakan, kollade film och sov 10 timmars sammanhängande sömn.

Mina tankar kring vad som bäst lämpar sig att göra under en helg där en får göra vad tusan som helst utan hänsyn till små barn som inte vill sitta still/behöver kissa i tid och otid/vill kliva upp direkt de vaknat är inte så värst extraordinära. Gå ut på krogen? Njä. Renovera hemma? Njä. Hoppa bungyjump? Njä.

Men, äta, äta, äta och ta en tupplur. Och sova ostört om natten. Då blir det två tummar upp!


U&Me / Dekoration på väggen


Rummet / Finaste stolen


Invito


Sämre utsikt har en haft från sängen


Frukost!


Utsikt från hotellet / Prova brillor


Texas Longhorn / Tapas Bar&Deli


Frukost på Kulturbageriet

2 kommentarer: