fredag, juni 18, 2010

23:an fyller 16 veckor i magen idag!

Idag är det fredag, vilket innebär..ny vecka för 23:an! Nu är vi i vecka 16 (15+0), 23:an har det lattjo lajbans i magen med gott om plats och roar sig visst med frivolter och diverse andra gymnastiska övningar. Jag känner att det är något som händer i magen, men det är fortfarande svårt att säga om det är 23:an eller magen själv. Nu börjar det lilla livet bli ljuskänsligt och vänder sig troligen bort om man lyser med ficklampa på magen.

Det går nu att vid ett ultraljud se barnets kön, men det har vi inte riktigt bestämt oss för om vi vill. Det lutar åt att det får bli en överraskning, men kanske är vi så nyfikna när det väl är dax för ultraljudet att vi inte kan låta bli. Darling har iofs inga funderingar över vad det är för sort i magen, han är 200% säker på att det är en tjej (precis som alla andra förutom hans ena farbror som gissar på pojke). Jag har inte den blekaste aning.

5 kommentarer:

  1. Grattis 23:an!

    Vi gör inga gissningar än men när 23:an börjar sparka och ni vill veta så kan ju alltid Jocke känna. Han hade ju rätt om Willemo ;)

    SvaraRadera
  2. Den har verkligen otroligt spinkiga ben på tickern här brevdid... Har den träningsanorexi av alla frivolter? Härligt att det växer därinne... snart har ni ert pyre :)

    SvaraRadera
  3. Hurra för ny vecka!

    Själv tror jag att Ettan är en tjej. Sambon tror kille. Vi får se vem som har rätt :)

    SvaraRadera
  4. Haha, ska jag gissa att det är Mats som tror det är en pojke?
    Det sa han om våran också, 100% bomsäkert att det var en kille!
    Men se hur det gick med det :)

    SvaraRadera
  5. Erika: Jag firade med godsaker ;) Och Jocke ska absolut få gissa, han har ju bra statistik ;)

    Elina: JA, visst är den stackaren mager?! Bäst att jag äter ordentligt med godsaker så han/hon växer till sig ;)

    Em: Vad kul att ni tror olika, då kommer en av er ha rätt! :D

    Anna: Nej, det är Ulf :) Mats har nog inte ens gissat..Fast han har ju tydligen ingen vidare statistik på sina gissningar ;)

    SvaraRadera