måndag, januari 16, 2012

Award!


Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste" och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande:

Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka.

Skriv ned de fem bloggar du vill lämna awarden vidare till och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.


Jag fick awarden från Sara, som jag följt länge i deras längtan efter en liten. En liten som till sist blev två små som nu växer i hennes mage! Det gör mig så glad att de lyckats efter en sån lång väntan och längtan, och det ska bli så kul att få läsa om vardagen med tvillingarna när de kommit ut. Och så älskar jag hennes magbilder, JAG VILL OCKSÅ HA EN SÅN DÄR MAGE! Och en Ilse kan jag också ta när jag ändå håller på och önskar. Tack på förhand, och tack Sara för awarden!

Awarden vill jag skicka vidare till följande eminenta bloggerskor:

Filippa, som varvar inredning med småbarnsliv, och gör det med en skön stil. Hennes Billie och Astrid är rätt lika i ålder. Det gör det ännu roligare att hänga med i vad som händer och sker i Billies utveckling, vi får en förvarning om vad som komma skall!

Em, som är en utav mina äldsta bloggvänner, och som kan behöva lite pepp! Kom ihåg att du är en fantastisk, underbar mamma och människa!

Jenny, min äldsta syster, som förtjänar en award alla veckans sju dagar! Jag skulle vara betydigt mer vilsen i mammadjungeln utan dig, och du gör det så bra att få ihop familjelivet med plugg och jobb. Och så är hon en av dem som bevisat att det går hur bra som helst att sluta röka fastän man varit i fällan i flera långa år. HEJA!

Ida, som jag lärde känna då jag blev medlem i KappAhl-sekten för 3 år sedan. Hon har även en fantastisk liten hundtjej hemma, Devil, som gör mig väldigt valpsugen. Ida är en sån människa som man blir glad bara av att se!

Jenny, min kusinfru. Hon har gjort en kick-ass viktresa, och jag är så imponerad av hennes viljestyrka. Att hon är så trevlig och har sjukt bra smak gör saken ännu bättre. En modern bondmora!

4 kommentarer:

  1. Åh tack vad glad jag blir!!!! Ska blogga så fort jag hinner:)

    SvaraRadera
  2. Tusen tack gulliga du! Hoppas vi ses snart igen, kram!

    SvaraRadera
  3. Vad söt du är! Och Ilse kommer per sms ikväll, det ösregnar här och jag är INTE pepp på promenad. ;)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Tack Hanna! För dina fina ord. Kramar!

    SvaraRadera