måndag, januari 23, 2012

På hemmaplan

Vi fick välja idag om vi ville åka hem eller inte, och vi valde att åka hem till vårat lilla kräksjukefort. Det finns ingenting de kan göra på sjukhuset som vi inte kan göra hemma nu när hon är så pigg. Visst är det ju skönt att ha kunnig (och underbar!) personal runt omkring en som håller koll på temp och medicin, men hemmaplan klår karantän tusen gånger om. Även fast det var riktigt lyxigt med "roomservice" och sjukhusmackor är så goda i en hungrig mage.

Fortfarande rinner allt genom henne, men hon är som sagt mycket piggare och febern håller sig nere med hjälp av febernedsättande. Hon har inte haft hög feber sen inatt då den var uppe i 40,2. De tog prover imorse som såg bra ut, det är alltså ett magvirus hon har och inget annat. Nu får hon äta nästan precis vad hon är sugen på, vi har buffébord i vardagsrummet och just nu är det smörgåsrån med smör och skinkost som serveras. Förhoppningsvis ska det snart börja stoppa upp.

TACK alla gulliga ni som hört av er via kommentarer, sms och på facebook och hälsat krya på sig till Massen. Det värmer i hjärtat!


21 kommentarer:

  1. Vad skönt att höra att ni har fått komma hem och att det "bara" är en dum magsjuka. Hoppas att ni klarar er. Kramar till er från oss <3

    SvaraRadera
  2. Skönt att det är bättre och att ni fått komma hem.

    SvaraRadera
  3. Så skönt att ni fått komma hem! Håller tummarna för att det börjar vända nu :)
    Kraaaam

    SvaraRadera
  4. Va skönt att det går åt rätt håll, fortsätt att krya på er! Kramar

    SvaraRadera
  5. Men huvva vad är det jag läser, ni har hunnit med sjukhusbesök med lillan! Skönt att ni fått komma hem nu, hon såg verkligen inte pigg förut.
    Måste ha gjort ont i "föräldrahjärtanen" era! 'Hoppas det vänder till det bättre nu för varje dag som går.

    SvaraRadera
  6. vad skönt att det är bättre med Astrid! jag har updaterat inlägget och skrivit in vad jag satt i röran ;)

    SvaraRadera
  7. Skönt att hon mår bättre!

    SvaraRadera
  8. Anonym20:48

    Vad skönt att ni har fått komma hem. Jag hoppas att Astrid blir piggare snart och att ni inte blir sjuka. Bra att det även löste sig med jobbet.

    //Jocke och Willemo

    SvaraRadera
  9. Oj, jag har helt missat att ni har legat på sjukhus. Shit! Vad himla tråkigt att stackarn blivit så medtagen. Det var skönt att läsa att hon verkar må bättre och att ni är tillbaka hemma. Jag tror också att man mår bäst i sitt eget trygga hem. Heja tillfrisknandet! Visst borde du väl kunna sjukskriva dig för att du var rädd att du hade smittats? Fråga FK eller någon som kan sånt där.

    SvaraRadera
  10. Skönt att se henne piggare :) kram

    SvaraRadera
  11. Skönt att ni fick komma hem :-) sjukhus undviker man ju helst.

    sv: jo, det är ju det!

    SvaraRadera
  12. Oj! Det här har jag helt missat.... Hujja då. :( Hoppas att hon piggnar till nurå!
    Z skickar kryapåsigkramar till Masse!

    Ps. Blåbärssoppa är ju lite stoppande, så även rivet äpple har jag hört... *tipsar*

    SvaraRadera
  13. Skönt att vara hemma. Hoppas som de andra att det börjar vända nu. :)

    SvaraRadera
  14. Åh vad bra att hon är hemma men jobbigt med magvirus, stackars lill snuttan!! :/ Vi skickar massor med kramar till världens bästa Masse!
    Nej precis min/julias blogg finns & är lösenordsskyddad men det skrivs ingenting där, det här är pojkarnas blogg sen har jag en bok/film/serie blogg där jag skriver ibland :) Får se om jag öppnar upp Julias blogg om det kommer en 2A i framtiden :)

    SvaraRadera
  15. Skönt att ni är hemmma nu. Hoppas det är på bättringsvägen och ni andra klarar er.

    SvaraRadera
  16. Jocke och Willemo: Tack för omtanken gulle er! :)

    SvaraRadera
  17. Lilla godingen. Skönt att ni är hemma. Vet när Joel hade magsjuka, tror han var 2-3 månader. Hemskt. Man tror dom ska dö.. :( Stor kram ifrån oss!

    SvaraRadera
  18. Anna J16:10

    Nu är jag ju himla sen att kommentera eftersom jag läste detta igår, men så himla skönt att ni fick komma hem! Hoppas hon fått behålla maten nu och är sitt vanliga jag :) Vi har som tänkt på er hemskt mycket!

    Idag var det åter igen dags att tjuvkika på lillebror/lillasyster där inne i magen. Allting såg bra ut h*n hade växt ikapp lite! Även hade h*n lite strategiskt handen placerat för könet precis hela tiden! Ska tydligen va en hemlis :)

    Kramar från Anna, Steffo och Ed

    SvaraRadera
  19. Vad skönt att det är bättre och att ni har fått komma hem! Kram.

    SvaraRadera
  20. Sv: jo det går väldigt bra hos dagmamman! Dom är 6 barn i hennes grupp mellan 1 och 5 år gamla, så alex är minstingen :)

    vi har sovit lite dåligt av alla intryck ett tag men det börjar lägga sig nu!

    SvaraRadera
  21. Anna J: Vad skönt att lillo sköter sig ordentligt i magen :) Snart får ni och vi se vem det är som gömt sig däri..Så spännande! :)

    Tack för omtanken fina ni, nu är hon med i matchen igen :)

    kramkram!

    SvaraRadera