torsdag, januari 12, 2012

Jag har varit på dejt

Idag har jag varit på dejt med min fina vän Sandra, en helt perfekt eftermiddag och kväll! Lite strosande på stan (men det enda som köptes var ett nagellack till mig och nya badbraxor till Astrid, så sparsamma vi är!), och sedan en lång, god och lycklig middag på Far East. Det finns få människor jag skrattar så mycket med som tillsammans med henne, och vem behöver inte ett gott skratt mitt i mörkaste vintern? Och lyckan, den lyckan!

Att få prata till punkt i lugn och ro, istället för att starta tusen samtalsämnen som försvinner i tomma intet när någon behöver kissa, kommer bärandes på en ljusstake eller äter sten, vilken lyx! Jag älskar våra sammanlagt tre ungar till döds, men visst är det skönt att bara vara vi ibland.

Tänk för fem år sedan, inte hade vi kunnat tro att vi skulle vara där vi är idag. Men så jag älskart. Och tänk så många roliga år vi har kvar framför oss, om tio år kommer vi vara pinsamma morsor, om tjugo år kommer de inse att vi inte är så tokiga, och om trettio år får vi förhoppningsvis vara barnvakter!

Vi har ett vilt äventyr framför oss, och jag är så glad att jag får dela det med dig! ♥


En exakt fem månader gammal bild



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar