tisdag, januari 22, 2013

Dagens besök på bvc

Eftersom att vår kära Annika är borta på semester då Elsas 4månadersdag infaller så tog vi ett lite tidigare besök idag. Det är således bara tre veckor sedan vi sågs sist, men Elsa tycktes dock ändå ha glömt bort att hon då blev torterad med vaccinationssprutor.

Idag blev det måttbord, våg och måttband. Hon hade vuxit 2 centimeter till 63.5 och tjockat till sig med 410 gram till 5820. Huvudomfånget glömmer jag alltid bort så fort siffrorna är införda i boken, tycker att det är totalt ointressant att hålla koll på. Men hennes huvud är mindre än medel (det har det alltid varit), så mycket kommer jag ihåg.

Förutom att göra den fysiska kontrollen så pratade vi även lite. Dagens ämnen var Elsas utveckling, mammans psykiska välbefinnande och Thailandsresor. Det var som att fika med en kompis på stan typ, precis som vanligt.


Ett inlägg med Elsa i fokus (HEHEHE, så rolig jag är!)

5 kommentarer:

  1. Anonym22:15

    Hihi fin bild.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  2. Tycker det är så mysigt att gå till BVC... :-)

    SvaraRadera
  3. Anonym12:42

    Hej! Är en tjej som råkade hamna på din blogg när jag sökte på nåt om bebisar för ett tag sen och har fortsatt följa dig :) har en dotter som föddes 29 dec och blir fyra veckor på lördag! Tycker det är roligt att läsa om er som ligger steget föra så man vet lite vad som väntar framöver. Beundrar dig och alla andra mammor som har syskon att ta hand om utöver den lilla, själv tycker jag det är fullt upp med bara en! :) men så är det väl kanske för alla med första barnet?

    Tack för en bra blogg om livet som förälder!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Hon växer o frodas! Har ni funderat på thailand? Vad fick ni för råd o tips?

    SvaraRadera
  5. Maria: Tack så mycket för din kommentar! Och jo, jag tyckte minsann att jag hade häcken full då det "bara" var Astrid att hålla ordning på här hemma också :) Man anpassar sig nog eftersom skulle jag tro..eller hoppas jag iallafall :D Kram

    SvaraRadera