måndag, februari 25, 2013

Dagarna bara flyger förbi

Helgen var fin! Solen sken, jag och Astrid fick en stund för oss själva, årets första löprunda avklarades, det blev morgondans på söndagen följt av promenad hamn till hamn i Luleå. Och när vi skulle parkera bilen såg vi fyra bekanta ansikten på trottoaren, The Haverinen/Johanssons! Trevligt sällskap på isen fick vi innan det blev fika och lite shopping. Jag och Astrid fick oss varsin störtkruka, och så hittade vi lite annat som vi kikat efter men inte funnit tidigare. En snygg och lagom badrock till Astrid t.ex, samt bäddset till vår säng och mått i metall till köket.

Inatt sa jag rakt ut att "-Upphör inte det här tjorvandet så flyttar jag och kommer aldrig tillbaka". Mitt natthumör är inget jag är stolt över, turligt nog är jag trevligare på morgonen. En Skitnatt med stort s. Jag längtar efter och drömmer om en hel natts sömn, nu vaknar The Els minst en gång i timmen och jag vill bara gråta varje gång.

Imorse så var Elsa ännu mer förkyld än vad hon varit tidigare dagar, och väldigt rosslig i halsen. Pratade under dagen med rådgivningen som tyckte att vi skulle åka in på koll då alla hennes symptom stämde med RS-virus. Det var det turligt nog inte, men vi får se hur de ställer sig till pricktest på onsdag då hon inte är i toppform. Tråkigt att vi missade kyrkis även denna vecka, men sjuka barn är sjuka barn..Hoppas att hon är frisk till på torsdag då det är babymassage igen, och på fredag då vi ska träffa mammagruppen från BVC!







4 kommentarer:

  1. Å va kämpigt med skitnätter och sjukor! Man orkar mer än man tror så vänta lite med att gå och inte komma igen... Snart är det Lollo och Bernietajm! Kämpa på! Kram

    SvaraRadera
  2. sjukdom efter sjukdom, stackare!

    vi har samma nätter här. men flaskan gör dem lättare!

    SvaraRadera
  3. Nä nu tycker jag bestämt att det är slut med sjukdomar. 3 dagar kvar av vabbruari, sen måste det bara bli bra eller hur?!

    SvaraRadera
  4. Anonym22:20

    Skönt att det inte var RS-viruset. Ni får krya på er.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera