tisdag, februari 26, 2013

Soliga, vackra dag!

Imorse tog Elsa sovmorgon, och jag och Astrid klev upp för att göra oss färdiga i lugn och ro. Första förskoledagen på ett tag, och hon var väldigt exalterad. När vi till sist tog oss iväg så gick jag åt andra hållet för att slänga en soppåse. "-NEJ MAMMA, fel håll!" ropade hon då.

Promenad stod på schemat för de små, och idag gick den till vårt kvarter för att visa vart de 4 (!) barnen från avdelningen som bor här har sina hus. Till våren blir de 7 barn inom 3 år på vårat lilla område, känns så kul att det finns barn i både Astrid och Elsas ålder att leka med i den stora lekparken.

Efter promenad i solen så gjorde vi sällskap hem till Jenny och Liam där vi skottade upp uteplatsen och satt ute i det vackra vädret. Vid 11 fick Elsa mat och somnade sedan i vagnen på väg hem, och KORS I TAKET, hon sover än. Hon brukar sova lika länge om hon får ligga i min famn, men inte någon annanstans. Så jag har hunnit med att äta årets första utomhuslunch, skotta av trädäcket på framsidan och skrapa asfalten från is nedanför bron.

Vill inte gå in! Tur att vi snart ska hämta Astrid och kan vara ute en stund till. Igår köpte vi ett par längdskidor åt henne från den lokala köp- och säljgruppen, kan tänka mig att hon är ivrig att prova dem.





6 kommentarer:

  1. Anonym19:22

    Kul visa vart barnen bor och att det är så många barn i området!

    Härligt det är med sol.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  2. vilken mysig dag!

    SvaraRadera
  3. Anonym21:39

    Låter som en rätt bra dag! Håller för övrigt med rubriken från förra inlägget, hinner varken med bloggen eller att läsa andras just nu.

    SvaraRadera
  4. Åh så härligt det är med soool!

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig dag! :D

    SvaraRadera
  6. Erika: Det var en grym dag, ÄLSKAR att våren tjuvstartat litegrann :)

    SvaraRadera