måndag, december 30, 2013

Lillspexarns godnattstök

Idag kom jag hem till en tom lägenhet, vilket inte händer särskilt ofta. I vanliga fall kommer en treåring flygandes ut i hallen och kastar sig om min hals, och strax därefter en ettåring som gör samma sak. Snacka om snopet att komma hem till tystnad i jämförelse till det!

Crille och barnen var och handlade mat, bytte ett par julklappsbyxor som inte passade och besökte systembolaget för att inhandla lite bubblor till eder kära blogghäxa. Vad jag gjorde med min egentid på hemmaplan? Åt varma mackor, tvättade ansiktet och la mig på sängen för att läsa lite bok. Blev så trött att jag funderade på att sova bara en liiiiten stund, men hejdade mig själv i sista sekund.

Efter hemkomst så ville Astrid gärna somna i stora sängen, så det fick hon. Elsa hade lattjo lajbans i sin säng, med mig sittandes bredvid. Hon är verkligen något utöver det vanliga vår lilla spexare, satt och räckte mig kudde, täcke, FYRA gosedjur och nappen, när sängen var tom la hon sig ner och gapskrattade. Det är så svårt att hålla sig för skratt när hon sätter igång. Och när hon berättar vad hon ser och vad hon vill ("-Nej nej den", "-HA DEN", "-Komma mamma", "-Titta DEN" "-Vovve komma" "-Ha tutte!"), då blir jag så förundrad över hur stor hon egentligen blivit.

Mammas Pelsa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar