torsdag, december 12, 2013

Sova? HAHAHAHAH tänkte Elsa.

Igår kväll kom vi oss inte i säng förrän vid tolvlaget, och jag sa då att Elsa skulle sova bredvid mig. Ni kan tro att jag ångrade mitt val av barn 04:45 när Elsa vaknade för gott efter att ha tjorvat sen klockan 4. Herre min je, så trött jag var. Hon pekade med sitt lilla finger mot köket och berättade högt och tydligt att det var "-FLA KA" (flaska) som skulle serveras, och det på momangen! Vispade välling med ena ögat öppet, och sedan fick vi sällskap av resterande familjemedlemmar (som också vaknade festligt nog) i soffan där vi bäddade upp med kuddar, täcken och slog på en film.

Elsa somnade på fem sekunder i Crilles famn efter att ha ätit välling, och han somnade lika snabbt. Jag försökte sova bredvid Astrid som hade tusen frågor och inte alls var intresserad av att stänga sina ögon en stund till, "-MAMMA! Jag har ju inga byxor på mig!" "-MAMMA, halva mitt täcke har trillat ner!" "-MAMMA, varför gör dom sådär?" Vid 7 klev jag upp och gjorde mig färdig för jobb, fick sällskap av Astrid och vi åt frukost innan jag cyklade iväg.

Otur med sovkompisar alltså, väldigt osynkat. Ska bli omåttligt skönt att krypa ner i renbäddat om en liten stund, men lustigt nog har jag inte varit så trött idag. Sova, det är ju så sjukt härligt alltså, varför förstår inte alla barn det? Jag ska minsann ge igen om sisådär 10 år. HEHE!


Himla gullig är hon då iallafall!

4 kommentarer:

  1. Therese22:45

    Haha, det låter så festligt när du beskriver det men oj vad jag förstår din trötthet just då..

    SvaraRadera
  2. Anonym20:35

    Inte kul när de vaknar så tidigt.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  3. Haha. Jag känner så för dig! Men du kan ju konsten att se det från den ljusa sidan :)

    SvaraRadera
  4. Therese: Tur man glömmer snabbt ;)

    SvaraRadera