fredag, januari 03, 2014

Fredag!

Crille försöker få barnen att somna, och har hållit på i strax över en timme. Jag sitter i soffan och håller på att hungra ihjäl, på bordet står kvällens middag som restaurang Far East tillagat och kört hem till oss. Det är en lyx vi inte kan unna oss ute i Sävast minsann, så här ska vi banne mig passa på! Anyhow, jag tror att jag snart okontrollerat kastar mig över påsen med delikata vårrullar. Snälla Elsa, somna snart, typ NU.

Kan ju berätta om min dag medans jag väntar på att John Blund ska komma förbi. Frukost och mys med lilla barnet hemma. Åkte iväg till gymmet för ett pass Body Balance (blandning av yoga, pilates och tai-chi), åkte hem för dusch och lunch. Cyklade iväg till jobbet, mötte stora barnet som kom hem från övernattning i Piteå med farmorn och Ebba. Jobbelijobbade. Fikade i rekordtempo med familjen. Jobbade lite till, hämtade ett paket på posten (Lapland Ecostore!) och cyklade hemåt. Hittade familjen halvvägs hem. Busade med barn som inte ville gå och sova, sedan följde kvällsrutiner och nu sitter jag här.

Utomordentligt nöjd med dagen, fredagsfyset var härligt, snart är det dags för fredagsmyset. OCH! Jag är ledig i helgen. Tjoho!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar