söndag, januari 19, 2014

Hej hå luden tå

Två dagar kvar tills vi åker, och det känns ju inte lite overkligt. Har nu ikväll rafsat ihop lite saker (biljetter, pass, försäkringspapper, badkläder, sommarskor, lite sommarkläder, tre böcker), men måste hämta upp väskan att lägga allt i. Den här gången ska vi inte göra misstaget att ta med för få långärmade byxor och varma koftor (som vi gjorde när vi åkte till Mallorca ifjol på våren), så det blir nog en ordentlig packning. Men den här gången ska vi inte ha med någon annan mat än välling till Elsa, så det kanske går på ett jämnt ut.

Elina, du skulle inte känna igen mig. Inga välplanerade listor eller färdiga klädhögar en vecka innan avfärd (typ hälften av allt ska tvättas imorgon) och lilla reseapoteket saknar väsentliga delar. Det blir nog bra ändå! Om inte så får vi trösta oss med att det allra mesta finns att köpa på plats.

Ja, som ni förstår så far jag fram och tillbaka här hemma och till jobbet som en skållad liten råtta. Har hunnit skriva ihop en hel del produktrecensioner och andra inlägg som dyker upp här varje morgon, hade det inte varit för dem så hade det varit ett enda EKO här inne. Får se om jag schemalägger några när vi är borta eller om ni får sakna mig (bortsett från nån poolbild, måste ju retas litegrann såklart).

Väderappen visar -31 och snoret fryser till is i näsan så fort man kommer utanför dörren. Uppfriskande är det! Och inte särskilt tråkigt med en temperaturskillnad på 50 grader till Meloneras, barnen är rastlösa av att vara inne då Elsa är lite förkyld och inte får lov av vistas ute i kylan för att göra det hela värre. Vi håller tummarna hårt, hårt, hårt för att det ska bli bättre till på onsdag och inte påverkas av flygningen. Håll en tumme ni med, är ni gulliga.


Såhär kan man ju roa sig inomhus om man nu inte får gå ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar