tisdag, januari 21, 2014

Urtekram Tea Tree tandkräm

Urtekrams tea tree tandkräm är ekocertifierad och naturlig produkt fri från SLS/SLES och andra skummedel. Även fri från flour.

Alltså, det är svårt att recensera den här produkten, för den smakar så illa att jag har svårt att ta reda på vad jag tycker om dess andra egenskaper. Crille påstår att den smakar palsternacka. Jag vet inte riktigt vad jag ska jämföra den med, men vet att vi aldrig, aldrig, ALDRIG någonsin kommer köpa den igen.

Gillar man smaken kan den kanske vara bra. Har som sagt svårt att uttala mig om den saken.

Plus:
Bra pris för att vara eko-produkt

Minus:
Tråkig förpackning
Avskyvärd smak


5 kommentarer:

 1. Haha...

  Själv har jag gett upp försöken på ekotandkräm, i alla fall för ett tag. Är helt enkelt för invand med den vanliga tandkrämssmaken. Har testat ett par med mint men de har varit för mesiga.

  Är i alla fall nöjd över att jag vant ungarna vid ekotandkräm med hallonsmak.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att vi kommer ha svårt att hitta någon vi riktigt gillar, vi är den sorten som vill att det ska bli den där fräscha känslan som man får av en lite starkare tandkräm..Men vi fortsätter leta :)

   Radera
  2. ..och barnen älskar förresten sin tandkräm från Jack n Jill i hallonsmak :) Finns på laplandecostore.se :)

   Radera
 2. Hehe, vilken rolig recension. :) Barnen har Urtekrams barntandkräm. Och till oss vuxna har jag beställt deras tandkräm med Mint och grönt te. Tror den kommer smaka röv... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, hoppas att den INTE smakade röv..eller palsternacka ;) Barnen älskar sin tandkräm från Jack n Jill i hallonsmak :)

   Radera