måndag, januari 13, 2014

Sömniga barn betyder pysseltid för mamman

När jag kom hem efter jobbet så hade barnen redan gått och lagt sig, fy så tråkigt det är då man inte hinner säga godnatt. Astrid hade varit jättetrött efter första dagen tillbaka på förskolan, och somnat på 5 minuter trots att hon gick och la sig nästan en timme tidigare än vanligt. Elsa hade kört ögongnugget och vinglat runt ett bra innan läggdags, men hade som vanligt lite svårare att somna. 

Nåja, det har inte gått någon nöd på mig trots att barnen somnade tidigt. Crille åkte iväg för att kolla upp något med bilen, jag har tränat, ätit middag, pysslat lite och nu blir det datatid. Har en väldigt försummad inkorg på mailen och många blogginlägg jag vill få nedpräntade.

Skulle lägga in en fin pysselbild här nedan, men min telefon har fått ett mindre angenämt tuppjuck, det går nämligen inte att koppla upp sig mot WiFi längre, vilket ställer till det en aning. Har googlat runt lite och hittat det mindre glädjande beskedet att det är ett inte helt ovanligt fel på iPhone 4s, så nu måste jag hitta tid till att åka och lämna in den på Telia så jag kan få det fixat. Och det, i kombination med att jag är för lat för att hämta sladden, gör detta till ett bildlöst inlägg. Snälla skjut mig inte för det. Puss!

1 kommentar:

  1. Anonym07:11

    Vi hade också två trötta barn här hemma efter förskolan. Den lilla hade dock svårt att komma till ro när det väl var dags iaf.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera