fredag, januari 31, 2014

BRA JOBBAT HANNA!

När jag kom hem från jobbet så befann sig mina två små gullrumpor i duschen där de hade något slags vattenkrig. Efter att kriget blivit fred, barnen blivit rena och kommit ut i kylan så bad Astrid om att få ta på sig sin morgonrock. Jag svarade att den var i tvätten, Crille som haft tvättstugan 07-22 nekade. Vi resonerade som så att barnen säkert dragit iväg med dem från tvättsäcken efter att jag packat upp resväskorna (båda barnens morgonrockar var med på resan).

Efter näst sista varvet ner till tvättstugan säger Crille att vi måste ha glömt dem på Gran Canaria. Aldrig, sa jag, alla garderober dubbelkollades och jag packade ner ALLT. Men så börjar vi båda fundera, och inser att alla plagg som inte hamnat i samlingen av smutstvätt saknas. Oh crap.

Jag har glömt ungefär 9 par av Astrids shorts (ja, hon hade galet många). Båda barnens morgonrockar. Hästklänningen som är/var en av Astrids stora favoriter . Elsas fina gröna t-shirt med apan på. Och massor mer. I en garderob.

Fan fan fan, vill slå mig själv hårt i huvudet. Imorgon blir det ett samtal till resebolaget och hotellet, men jag har inga stora förhoppningar om att kunna få tillbaka någonting. Och det värsta av allt är att jag inte kan skylla på Crille. Typiskt!


Tur att jag inte glömde Elsa iallafall!

2 kommentarer:

 1. Anonym06:52

  Nej så tråkigt!

  www.mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen :( Har gjort en förlustanmälan, så får vi se om vi kan få tillbaka kläderna. Hoppas hoppas hoppas!

   Radera