torsdag, januari 23, 2014

Weleda Baby Calendula Shampoo and Body Wash

När Crille var på Apoteket för ett tag sedan så fick han syn på den här kombinerade duschcremen/shampoot från Weleda. Vi använder Weather Protection Cream i samma serie på barnens torra kinder vid behov, och är väldigt nöjda med den, så han köpte hem den här för att testa. Familjen ger åtta tummar upp, en riktigt bra kombinationsprodukt! Båda barnen använder den som duschcreme, och som shampoo vid behov.

Astrids hår tovar sig väldigt lätt, och vi har tidigare fått testa oss fram med balsamspray och olika borstar för att inte varje kamning ska blir en traumatisk upplevelse. Med den här produkten i håret är det inga problem alls, vi har inte använt spray på väldigt, väldigt länge och det är sällan gråt eller tjorv vid kamningarna nu för tiden. Och den svider visst inte i ögonen, berättar hon som använder den och annars protesterar högljutt så fort något rinner söder om hårfästet.

Båda barnens hud är åt det torrare hållet, men med den här duschcremen upplever vi inte att vi måste smörja in dem i samma utsträckning som tidigare.

Plus:
Lagom doft
Återfuktar bra
Rengör bra som shampoo

Minus:
Något lättflytande


6 kommentarer:

 1. Den har vi också, mycket bra (även för vuxna)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag resonerar såhär: duger det till mina ungar så duger det till mig :D

   Radera
 2. Linda o Mileon00:56

  Tack för tipset!! Ska klicka hem :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi gillar den skarpt! :)

   Radera
 3. nice, vi har shoppat weledaprodukter förra veckan och är över förväntan nöjda hittills : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har blivit riktigt nöjda med alla Weleda-produkter vi köpt hittills. Visst, de är dyra, men dryga, så det jämnar ju ut sig i längden :)

   Radera