lördag, januari 17, 2015

Vad vi gjort de senaste dagarna?

Veckan som gått så var jag ledig torsdag-fredag tillsammans med barnen. Under torsdagen fick vi besök av Sara och Cornelia, vilket var lika trevligt som vanligt! Jag hade nästan dammsugit färdigt när de klev in genom dörren (hade sovrummet kvar, var klädd i underställ och hade ett skatbo på huvudet) och sedan blev det lunch, surr och lek för barnen (dock var det en liten Elsa som inte ville lämna sin mammas knä). Resten av dagen var vi dock mest i luven på varandra jag och ungarna, så på fredag morgon bestämde jag mig för att vi skulle vara sams och glada all day long!

Och det var vi, utan att morsan gav efter och lät barnen styra och ställa. Vi roade oss med att bädda rent (ett gemensamt intresse för oss alla tre), vika tvätt och sånt där annat kul som alla normala barn gillar att göra. Efter den spännande förmiddagen åkte vi iväg på lunch hos familjen Spaak, där vi blev fyra mammor och åtta(!) ungar, som alla blev mätta och var på rätt bra humör (dock var det en liten Elsa som inte ville lämna sin mammas knä, ser ni något mönster?). Supergod ceasarsallad som vi fick avnjuta i någorlunda lugn och ro då barnen hade ätit före, vilken lyx!

Kvällen bjöd på promenad med spark och bob (snowracer), och när vi passerade familjen Strömbäcks bygge på Lillgärdan så kom självaste nybyggarna körandes och vi fick en tjuvkik på insidan av deras superfina hus. Det kommer att bli så himla kul, både att se när allt är färdigt och sen när de återvänder till Sävast.

Idag har jag jobbat och möttes upp av Crille och barnen när jag slutade, och vi åkte vidare till badhuset för veckans besök i det blöta. Tusen meter för mamman, en stund i undervisningsbassängen för resterande familjemedlemmar och sedan gemensamt plask i äventyrsdelen och bubbelpoolen. Härligt! Men efter vi kommit hem och ätit middag så sov jag på soffan i en timme. Hoppsan, undrar just hur det ska gå att somna i kväll. Nåväl, det får väl räknas som ett senare problem, nu äter vi smågodis och kollar tv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar