torsdag, juli 29, 2010

Älskat besök!

Min kära parhäst Hanna Nevis har just varit på besök med sin Markus, och kolla vad dom hade med sig till 23:an, en urtjusig Barba! Den är så mjuk och go att jag tror jag tjuvlånar den till den lilla behagar att komma ut. Tack så mycket fina ni!

Bortsett från present till den bortskämda lilla rackaren kom dom även med gott sällskap och lite surr, och en och annan kram! Vi bjöd på fika och lika många kramar tillbaka. Visst känner jag alltid att jag saknar de vänner som bor långt bort, men det är som mest påtagligt när man just träffats. Jag saknar dig!

Nu måste vi snart bege oss på en tripp söderut, det börjar vara många vi vill besöka längs E4:an söderut. Frågan är bara hur vi ska hinna med det efter resan till Turkiet men innan älgjakten börjar. Hmm, det krävs planering.

2 kommentarer:

  1. Sandra23:40

    Vet fortfarande inte vilken dag vi kommer gå på kalaset(då jag tycker det är bortkastade pengar att gå två dagar), så vi får fortfarande be att återkomma om vilken dag det blir, men ni får givetvis boka in er på annat om något dyker upp. Men jag håller iaf tummarna för en dejt. Saknar dig! Kram

    SvaraRadera
  2. Jag håller hela helgen öppen (bortsett från jobbet) och ber till högre makter om att det ska gå att få till en dejt :)

    Jag och 23:an längtar efter dig också! Saknaden har blivit extra påtaglig i veckan då min "Sandra-låt" kommit i akustisk version på jobbet (Empire state of mind-Alicia Keys), så jag står hela dagarna på jobbet och är sentimental :D

    KRAM!

    SvaraRadera