tisdag, juli 13, 2010

RUL idag!

Idag ska vi förhoppningsvis få se ett piggt och friskt litet Pyre i magen. Det känns overkligt att det redan är dax, vi är snart halvvägs! Det ska bli spännande att se vad vi får för beräknat datum, då vi har två olika att gå på redan nu.

MVC räknar 7 december, beräknat på senaste mens.

Vi räknar 10 december, beräknat på det tidiga ultraljudet vi gjorde i vecka 7.

Darling är nyfiken på vad det är för sort i magen och skulle gärna få veta idag. Jag vill ha det som överraskning tills det är dax för 23:an att komma ut och vill hellre vänta. Nu ska vi ha konferans i varsin solstol och försöka komma fram till hur vi ska göra. Några timmar kvar, 13.:20 är det dax.

3 kommentarer:

  1. Ååhh, så spännande! :D Det kommer alldeles säkert att gå himla bra!

    många kramar!

    SvaraRadera
  2. Räkna med ytterligare en vecka till BF på ultraljudet, det brukar alltid bli så. Jag var också sugen på att få reda på könet denna gång men har man väntat så pass länge kan man vänta ett tag till och få träffa det lilla knytet, jag eller rättare sagt vi har aldrig ångrat oss att vi inte har tagit reda på vad det blir.

    SvaraRadera
  3. Åh vad roligt med RUL!!! Jag håller tummarna för att allt är superbra där inne, att ni får ni nån finfin bild med er och att det går att se könet om ni nu vill det. Annars håller jag tummarna att han/hon har benen i kors och är hemlig ;-)

    SvaraRadera