tisdag, juli 27, 2010

Mammajeans-fängelse för magen


Idag ville jag ha jeans och provade mammajeansen jag fyndade på HM för 100 kronor. Vilket fängelse! Usch och fy, hur kan man tycka det är skönt med tjock mudd upp till midjan? Jag ska inte döma ut gravida kvinnors mest älskade plagg riktigt än, ska prova några som sitter bättre över benen och rumpan också. Men tills dess kör jag på hårsnodd i knapphålet på mina vanliga jeans, det funkar lika bra!

3 kommentarer:

  1. Jag viker ner mudden så den blir hälften så stor och hamnar under naveln. Klarar INTE att ha mudd över hela magen, huga.

    SvaraRadera
  2. Jag klarade verkligen inte av jeans, i någon form :-(. Hade ett par mjukare manchester som jag hade när jag skulle vara lite mer uppklädd. Men annars - nä! Åh det bara skavde och sen ska vi inte snacka om min stackars blåsa! Jag hittade ett par jättefina byxor på Pop med hög midja som jag använde nästan hela grav, de satt så fint och var helt vansinnigt sköna, men de kostade lite mer. Annars är ju kjolar guld (och fint!) :-). Förresten, Isak blev helt vansinnigt tjusig i kepsen från kappis, det roliga är att han valde alla kläder själv, han har bra smak min grabb ;-)

    SvaraRadera
  3. Em: Ska testa! Tror dock att mina billiga jeans var i någon knasig modell :D

    Katja: Har tänkt kolla runt bättre senare när det blivit för kallt för leggings :) Visste väl att lite ur sortimentet skulle falla lille herrn i smaken, och mer i samma stuk kommer in ;)

    SvaraRadera