Barnsligt enkelt och barnsligt gott. Tror inte att någon i hela världen bakat så mycket chokladbollar som jag och Frun gjort i våra dagar. Mitt favoritrecept lyder:
Hej Hanna! Har följt dej en tid (i smyg) :) men nu måste jag få fråga; lägger du dina chokladbollar i FRYSEN? Kan man göra så? Och hur tinar du upp dem sen? Är själv chokladbollsfantast... Och ett litet tips: En nya salt gör susen i chokladbollssmeten! Tack för underhållande läsning! H. Elisa
Vad kul att du lämnar en kommentar och trivs här! :)
De går jättebra att frysa, för att tina dom så plockar man bara fram och ställer dom antingen i kylen eller rumstemperatur beroende på hur bråttom man har. Fast dom är ju sjukligt goda halvfrusna också ;)
Välkommen hit! Här bloggas det om min vardag, i stort och smått. Familjeliv, glutenfri bakning, inredning, träning (eller kanske snarare bristen på) och annat ackompanjerat av bilder på mina gulliga ungar och tända ljus (dock inte i kombination av säkerhetsskäl).
Jag är mamma till Astrid och Elsa, sambo till Crille och sjuksköterskestudent med siktet inställt på att bli barnmorska.
Hej Hanna! Har följt dej en tid (i smyg) :) men nu måste jag få fråga; lägger du dina chokladbollar i FRYSEN? Kan man göra så? Och hur tinar du upp dem sen? Är själv chokladbollsfantast... Och ett litet tips: En nya salt gör susen i chokladbollssmeten!
SvaraRaderaTack för underhållande läsning! H. Elisa
Vad kul att du lämnar en kommentar och trivs här! :)
SvaraRaderaDe går jättebra att frysa, för att tina dom så plockar man bara fram och ställer dom antingen i kylen eller rumstemperatur beroende på hur bråttom man har. Fast dom är ju sjukligt goda halvfrusna också ;)
Ska prova lite salt nästa gång! :)