fredag, april 29, 2011

Badbrallor på!

Vi var på badhuspremiär i söndags, kände att det var på sin plats med lite bassängträning. Astrid verkade trivas som fisken i vattnet och protesterade inte en enda gång, vilket var över all förväntan. Jag hade lätt skrikit mig hes om jag fått ligga på en skötbädd av mjuk frigolit på golvet i duschrummet med en stressad mamma duschandes bredvid. Nåja, hon frös iallafall inte vilket var min största farhåga.

Det var en match att hitta badbraxor som passar den spinkiga lilla Astridkroppen, men de rosaröda med Mumin på från Lindex satt som ett smäck..nästan iallfall. Det var ett måste med dragsko i både midja och kring benen, och de här är de enda jag hittat. Ett tips till er andra med små spinkisar!


Bild från Lindex

2 kommentarer:

  1. de är väldigt fina och passar som sagt spinkisar väldigt bra, Embla har också ett par sådana, tråkigt nog så lossnade muminmamman efter två badomgångar, nu finns bara hennes huvudkvar..
    tråkigt med de fyller ju ändå sin funktion.

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt med badhusbesök! Var ni i Gammelstad? Iså fall undrar jag om de var mycket folk där?

    De är helt perfekta det där badbyxorna, från början fick vi dra åt ganska mycket i både midja och kring benen, men nu behövs det knappt ;-)

    SvaraRadera