fredag, april 08, 2011

Jag är så smart

Då Astrid kom och det blev uppenbart att hon är Crilles kopia fick vi höra från många håll att det ska vara så, eftersom att pappan ska ha lättare att knyta an till den lilla bebisen. Mamman anses ha knutit an tillräckligt då hon burit runt på den lilla i magen.

De senaste veckorna har jag tappat hår som en jagvetintevad, varje gång jag borstar eller tvättar håret vill jag grina. Det är ju snarare regel än undantag att man efter en graviditet tappar en hel del hår, men nu har jag kommit på en förklaring! Några månader efter att bebisen kommit ut kanske kroppen tror att mamman glömt hur det var att ha bebisen däri och därför tappar anknytningen. Nu ser jag snart ut som Astrid på skallen, och då har vi åter en stark connection!

6 kommentarer:

  1. Intressant teori! Kan tillämpas här också. Ännu värre blev det direkt jag slutade amma. *Suck*

    Har snart inget hår kvar.

    SvaraRadera
  2. haha så det är därför man tappar hår, så smart du är!

    Jo det är riktigt frächt på Helex, gillar personalen där också.

    Ring dit och kolla om de ska starta upp nån ny grupp snart, för det har startat en grupp i januari och sen våran i mars.

    Jo du förresten, kommer din karl från klövern? Det var min gubbe som undrade det?

    SvaraRadera
  3. Så reagera jag också första gången jag fick förfrågan om jag var från finland :P haha

    SvaraRadera
  4. Haha du är så rolig du :)) Om inte Julia och Astrid vill "leka kök" så får du och jag slå oss ihop så vi inte behöver känna oss dumma :P

    Hehe joo min "barn" är en lite konstig blandning men med väldigt stor skillnad på personligheten precis som det ska vara. :)

    SvaraRadera
  5. Haha, det gäller att se det positiva i situationen :)

    Ang vem vet mest så var det en lite kul grej & traditionen med frågesport går visst vidare då lillebror gjorde "boss-kross" i brunchrapporten idag :)

    SvaraRadera
  6. Jag sökt reda på gamla bebisbilder på mig själv tills jag hittade nån min där jag liknade Willisen. Då hade jag ju nått "bevis" :)

    Dom virkade bakelserna och grönsakerna är riktigt fina. Jag ska ta och ge min vän mönstret och en påse garn för jag kommer inte ha tålamodet att göra dom själv...

    SvaraRadera