måndag, april 11, 2011

Buzzador - Natusan Baby

Det senaste Buzzador-paketet som dök upp här hemma innehöll babyvård från Natusan Baby's first touch-serie. Är det nån i närheten som vill ha provförpackningar så säg till, jag har några flaskor och kuponger kvar! Vill du själv börja "buzza", klicka HÄR.

Oftast använder vi bara olja i vattnet när det är dax för ett dopp i baljan, men då blir hon ju hal som en ål. Häromdagen när hon skulle duschas i min famn så provade vi bodywashen, och jag tyckte den var bra. Svårt att säga efter en användning om den passar hennes hud, men den lär testas vidare.



4 kommentarer:

  1. Om du inte har de som är bättre behövande så tar vi görna ett prov :)

    SvaraRadera
  2. Jag tar gärna ett prov om du har nåt kvar ;)

    SvaraRadera
  3. De funkar väl på en 4-åring också? ;-)

    Jag fick precis reda på att jag kommit med i Pepsodent white now, men så måste jag ju vänta en sisådär en vecka på min låda, kan knappt bärga mig ;-). Ska jag slänga över en tub när de dyker upp?

    SvaraRadera
  4. Jasså, du kom också med i Pepsodent, ja, förhoppningsvis så är det vi som glider fram med kvartererts snyggaste smil under våren ;-D. Jag, den lilla kaffedrickande snusfröken, skulle ju verkligen inte tacka nej till en lite mer bländande tandrad... :-S

    SvaraRadera