måndag, april 23, 2012

Och...DÄR gick startskottet!

En hektisk vecka har startat, det ska jobbas, kursas, vi ska ha middagsgäster, det är dax för ultraljud, lilla svägerskan ska grattas, det sista inför resan ska handlas, ben ska vaxas, pengar ska växlas, väskor ska packas..Ja, ni ser. På söndag ska dock allt vara klart, då parkerar vi rumporna på flyget mot Grekland! Känner bara att det är så många vi vill hinna träffa nu innan vi åker, med det blir nog tight om tid.

Darlingen har bakat en banankaka idag, och jag tror doften spred sig så långt som till familjen Selström/Isaksson, för de dök upp strax efter klockan 19. Himla bra, då hann vi ses innan resan och de små hann leka, kramas och hålla varandra i handen litegrann. Det var premiärtur för Lucas i cykelkärran, han såg ut att ha det himla bra däri. Ska vi ut och cykla ihop vill jag också åka där bak!


7 kommentarer:

  1. Åh Grekland! Och ultraljud! Låter som ni har mycket fint att se fram emot:)

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni får en bra vecka.

    SvaraRadera
  3. Å så avis jag blir. Vill oxå åka till sol och värmen men får nöja mig med ett nytt kök, fast det är ju inte helt tokigt det heller om är sol hade suttit väldigt fint.

    Ha det riktigt skönt.

    SvaraRadera
  4. Vilken fantastisk vecka. Inte minst ultraljud och Grekland *avis*. Älskar Grekland! Hoppas ni får det alldeles underbart.

    SvaraRadera
  5. wow vad kul med ultraljud!
    Härligt att ni gillar Alfred, vi var inne på Alma, Agda eller Alfred, Ansgar nu när det var dags för nr2.
    Det är så kul med namn!

    SvaraRadera
  6. Har missat, men ska ni ut på resa igen? Så skönt!! Det är ni värda :-) Dock tillkommer det ju en del innan avfärd, men väl värt det!

    Ultraljud med, mys!!

    SvaraRadera
  7. Åh vad härligt! Låter trevligt både med ultraljud och resa. Är inte alls avis ;-), men det är bara 1,5 månad kvar sen åker vi med!

    SvaraRadera