lördag, april 28, 2012

Packning pågår

Jag har inte riktigt fattat att vi åker imorgon. Till Grekland! Till solen och värmen! Astrids väska är färdigpackad, vår ligger fortfarande öppen och väntar på hygienprylar och lite kläder som just nu torkas i torkskåpet. Sen kom Darlingen så fint på att han måste köpa sockar, så det får bli en liten sväng på stan imorgon.

De papper som måste in nästa vecka till kommunen angående förskoleplatsen är påskrivna. Jag har deklarerat. Järntabletterna är nedpackade. Badrummen är städade. Bloggkommentarer är svarade på.

Nu ska jag sätta kamerabatteriet på laddning, imorgon ska vi städa golv, bädda rent i sängarna, rensa i kylen och vattna blommorna.

Undrar hur mycket vi kommer att ha glömt? Passen är iallafall nedpackade. Och misstaget att glömma ta ut soporna gör vi inte om, det gjorde vi nämligen när vi var till London.

Godnatt datorn!

8 kommentarer:

  1. Åh, har inte riktigt hunnit ned att hålla mig uppdaterad under magsjuka och Vidselsvistelse. Ha en underbar resa!

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni får det bra. Inte alls avundsjuk ;)

    SvaraRadera
  3. Vad härligt att allt såg bra ut med plutten. Ha en jätteskön resa! Stor kram

    SvaraRadera
  4. Ha det så skönt!

    Och du får hemskt gärna skriva ett inlägg sen om hur det funkade med det lite mer praktiska. Kan vara bra att läsa inför när vi ska åka iväg. :-)

    SvaraRadera
  5. härligt med semester och om vädret här fortsätter vara lika fint så är det ju praktiskt taget sommar när ni kommer hem!
    sv: vi föll för en citycross, egentligen den enda vi klämde och kände på : ).

    SvaraRadera
  6. Trevlig resa!! Njut för mig också.:)

    SvaraRadera
  7. Avis! Ha det jättejättejättebra!

    SvaraRadera
  8. Sv: Jag snittades med Alice också, av samma anledning som den här gången, lågt sittande moderkaka. Ja jag räknar ner nu, tänk vad konstigt ändå att för varje dag som går så känns det ändå som att det är så lång tid kvar :-)

    Alfred passar jättebra till Astrid, jag tror nog hon får en lillebror :-)

    Hoppas ni har en underbar resa!

    Kram!

    SvaraRadera