tisdag, september 10, 2013

Från Kullenvägen till Åbergsleden

Ikväll har vi skrivit kontrakt, kommit överens om allt praktiskt (så som flyttstäd och dylikt) och bestämt datum för in- och utflyttning. Allt bara faller på plats eftersom, nästan för bra för att vara sant? Vi törs knappt tro att det kan flyta på såhär smidigt och hoppas att vi kommer känna likadant på kvällen 1 november då allt ska vara färdigflyttat.

Familjen som nu köper Kullenvägen 10 består av mamma, pappa, en nyligt bliven ettåring och en bebis som beräknas anlända till världen i januari/februari. Även om det egentligen inte rör oss så känns det otroligt skönt att lämna över till en barnfamilj, och vi är säkra på att de kommer trivas.

Det känns vemodigt att lämna Kullen som vi älskar, men det kommer bli underbart med eget hus när det väl är färdigt. Kan man inte få ta med sig väl valda grannar till sitt nya bostadsområde? Under tiden som vi lämnar Sävast så får vi ofta hälsa på alla vänner som bor här för att stilla längtan. Det kommer bli toppen, men ändå håller jag på att börja grina när jag skriver om det. Älskade Kullenvägen!


Längst upp i det här huset ska vi bo!

2 kommentarer:

  1. Jag gillar läggan innan jag ens sett insidan! :D Kan bara föreställa mig vad för skatter som gömmer sig bakom den där fantastiska fasaden! :)

    SvaraRadera
  2. Anonym18:03

    Fint hus!

    Och håller med om att det där med grannarna är himla svårt. Här i området bor det nästan bara barnfamiljer och Elsa kommer ju såklart att få massor av kompisar som det kommer att bli svårt att skiljas från någongång. Men vi bor i en trea så jag gissar på att flytt blir det någon gång.

    SvaraRadera