måndag, september 30, 2013

Sista september tjugohundrafjorton

Den här dagen har gått i ett. Morgonpromenad då resten av familjen fortfarande sov (ett nytt påhitt), och efter det frukost tillsammans. Crille gick och lämnade Astrid på föris, Elsa hängde med och så tog dom en promenad. Under tiden hann jag städa ur min klädkammare, inklusive alla förvaringslådor och skoskåpet. En hel hög kläder ska iväg till Röda Korset och en del ska i sopan, helt otroligt hur många tunnslitna sockar det gick att finna i underklädeslådan..

Fortsatte med att pilla på babynestet jag syr till godbiten Uffe, hade gjort en riktigt klantig miss som fick korrigeras med hjälp av nål, tråd och min högra hand. Jag är galet dålig på att sy "för hand", men det blir nog bra när allt är färdigt!

Jobbade 12-17 (Hanna Pe var så rar och tog min sista timme, tack gulle du!), hem och kasta i sig lite middag innan jag cyklade ner till förskolan för föräldramöte. Älskar att vara där, tycker att det är så kul att se vart Astrid är 15h/vecka, och kommer vara betydligt mer framöver då vi båda börjat jobba. Vi har så himla bra pedagoger som tar hand om våra barn, lär dem saker och hjälper dem att utvecklas. Hoppas verkligen att Elsa ska få plats på Klubban i mars!

Nu ska jag ge mig i kast med babynestet, hoppas på att bli klar ikväll så att Uffe snart kan få det. Och så ska jag kolla Dessertmästarna på kanal 5 såklart, gillar att det går så många bra matlagnings- och bakprogram just nu.

Edit: Och så kan vi ju konstatera att jag går händelserna i förväg, det är ju faktiskt tjugohundratretton än så länge..

3 kommentarer:

  1. Anonym22:20

    Haha, jag som tänkte att det var nåt kul som hände om exakt ett år, kanske nåt med huset. :-)

    SvaraRadera
  2. Sv: ja jag veeet.. jätte dåligt så jag tycker nog att ÄH får ta och se över sina köksluckor snart ;) då de "flesta" ändå byter ut sina.. :P

    SvaraRadera
  3. Anonym16:31

    Trodde det var nåt med huset som skulle ske om ett år ;)

    www.mammatea.se

    SvaraRadera