lördag, september 07, 2013

Vart ska vi bo?

Vi har fått frågan från flera håll om vart vi ska bo från att vi flyttar ut från Kullenvägen till att vi flyttar in på Södra Maranvägen. Det undrar vi också! Planen är hyresrätt, men vi vet inte riktigt var än, allra helst skulle vi vilja bo kvar i Sävast så livet kan fortsätta precis som vanligt för barnen. Visserligen kanske de inte är så brydda om just vart vi bor, men rutiner kring förskola och så känns viktigt att vi håller kvar vid.

Men så råkar det vara så att budgivare 1 har en hyresrätt som de kan överlåta till oss om det blir dem vi skriver kontrakt med. Lägenheten ligger inte i Sävast och inte heller i stan, men det är smidigt att ta sig till jobbet för både mig och Crille, och inte alltför tjorvigt att lämna flickorna på föris. Och det är ju inte helt fel att smidigt kunna flytta mellan och slippa tjorv med in- och utflyttningsdatum. Så nu hoppas vi att de bjuder över budgivare 2 som har högsta budet just nu!

3 kommentarer:

  1. Anonym22:04

    Låter smidigt!

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  2. Anonym13:09

    Bara ett tips! Man kan välja att sälja till den som har näst högsta budet :) Om denna bjuder tex 5000 mindre än budgivare ett kan fördelarna väga upp pengarna..

    SvaraRadera
  3. Anonym: Tack för tipset! Vi har tänkt tanken :)

    SvaraRadera