onsdag, juli 16, 2014

Altanbygget fortskrider

Igår fick Crille hjälp av sin pappa och farbror Ulf med att mäta in och regla upp hela altanen, och barnen hade det lattjo tillsammans med sin farmor och sina fastrar. När jag kom hem från jobbet blev jag glatt överraskad hur mycket de hade hunnit! Och efter det hann de med lite till innan det blev dags att packa ihop för kvällen. Guld värt att få hjälp, Crille hade fått hålla på länge med allt detta på egen hand (fast med assistans från mig såklart)!

Så dagens planer för oss (bortsett från besiktning av lägenheten och en hel del hushållsgöra) var att börja skruva trall på den övre av sektionerna, vilket vi faktiskt hann färdigt med! Det gick i en väldig fart när jag kapade och Crille skruvade, vi försökte hinna med så mycket som möjligt när Elsa sov middag, men det gick bra även efter att hon vaknat. Barnen roade sig själva rätt bra på studsmattan, med att leka med vatten och spela på iPaden.

Tanken var att vi skulle fortsätta med första trappsteget och den lägre sektionen nu i kväll efter att barnen somnat, men de små rackarna tog över 1,5 timme på sig att somna så det blev lite väl sent. Nya friska tag i morgon efter jobbet!


"-Jag vet! Vi leker att vi sover!"


Halva trädäcket färdigt! 
"Bara" trapp och inklädnad kvar sen då..


Det har blivit några löpmeter trall idag


Premiärmys på altanen


Morgondagens projekt

4 kommentarer:

 1. Anonym07:10

  Duktiga ni är och snyggt det bli!

  mammatea.se

  SvaraRadera
 2. Linda m Mileon10:25

  Tjusigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara att komma och provdansa Linda ;) Baren serverar mojitos och sangria :D

   Radera