söndag, juli 20, 2014

Semestertider, hej hej, semestertider

Nu hör även jag till den lyckliga skaran av semesterfirare! Känns väldigt bra, men jag är lite bitter över att vi "bara" har två veckor tillsammans hela familjen. Kommer aldrig mer att dela min semester om det inte är absolut tvunget. Crille försöker dock vara positiv och säger att vi faktiskt är lediga fjorton dagar tillsammans, det låter bättre hävdar han envist.

Planerna är inte många för sommarens ledighet. Vi kom på att vi gärna skulle vilja åka iväg någonstans i några dagar, få komma bort från alla måsten som finns med de projekt vi har startat upp. Men det blir nog inte så, varken camping eller hotell känns lockande just nu, och vi verkar vara för sent ute för att kunna hyra stuga av någon privatperson. Nåja, dagsutflykter är ju himla härligt det med! Vi hoppas på mycket bad, bus och mys.

Bakade en kaka efter jobbet för att fira in semestern, nu ska jag och Crille provsmaka den framför en film. Barnen somnade snabbt båda två, trötta efter en kvällstur till älven med bad och lek tillsammans med familjen Selström/Isaksson och farbror Jocke.


Citronkladdkaka med vit chokladtryffel

6 kommentarer:

 1. Kusin Amanda22:03

  Finns ju en stuga i Strömnäs som ni men säkerhet kan låna helt gratis! Där finns både sovplatser, toa och kök. badmöjligheter och strand! Där kan ni verkligen vila upp er ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset snälla du! Nu blev det så att semesterns stora utflykt blir husvagnscamping på några vänners gård :D Hoppas allt är bra med er! Kram

   Radera
 2. Mums vad gott det lät! Kan man få recept? var den lika god som det låter? 😃

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste bara finslipa receptet först! Det är ett eget kok-i-hop :D Det var jättegott med den lite syrligare kakan och söta chokladtryffeln :)

   Radera
 3. Vill också ha receptet!! Mums!

  Har förstått att ni trivs i huset. Och snart är det vår tur att flytta till hus! Äntligen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska ni få, ska bara bli riktigt nöjd med det först ;) Vi trivs riktigt bra, och så kul att det är husdags för er också! Ska kolla in hos dig när jag har en minut över :D

   Radera