torsdag, juli 17, 2014

Kapa och skruva, snart färdiga!

"I kväll ska jag gå och lägga mig tidigt" har jag tänkt hela dagen. Jo pyttsan! 22:34 klev jag in i huset efter kvällens snickerier. Och då hade jag inte bakat fredagsfika till jobbet eller duschat, så det var lika bra att ge upp den tanken. Så mycket att göra, så lite tid att sova! Snart semester, då ska vi ha det gött och ta sovmorgon varje dag (hoppas att barnen håller med).

Men nu ligger nästan all trall på plats ute på altanen! Kvar är några plankor som ska klyvas, och sedan ska nedersta trappsteget byggas, sidorna kläs in och lite sånt där. Som med de flesta projekt så tar detaljerna lika mycket tid som resten, men det känns så himla skönt att vi nu kan ställa ut stolar och bord, och kunna vistas utomhus utan att sitta i sand och lera.

 Lättklädda snickaren!Vi är riktigt nöjda med resultatet!

8 kommentarer:

 1. Åh så fint det blir! Åkte förbi med Jocke i jakt på badplats förra helgen, huset ser ser superfint ut! :-)

  SvaraRadera
 2. Anonym07:47

  Bra jobbat! Fint det blir.

  Mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vi är riktigt nöjda :)

   Radera
 3. Kul med husbygge! Vi flyttade in i vårt innan jul förra året. Mycket jobb (mer än vad jag någonsin trott) men helt klart värt det ! Lycka till med ert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju verkligen en hel del som ska fixas med trots att man köper nyckelfärdigt :) Tack så mycket, ska kika in hos dig och se hur det går för er :)

   Radera
 4. såg er snickra på altanen när vi körde förbi här en dag vi ville kolla in ett hus som senare visade sig redan vara sålt :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha! Grannarna mittemot? Såldes innan visning :)

   Radera