måndag, juli 28, 2014

Vår minisemester

Efter några dagar på vift ligger jag nu i vår egen soffa. Efter vår vistelse på Camp Brännmark var Astrid väldigt sugen på ett besök hos sin farmor och farfar, så vi stannade en natt där också.

Under våra dagar tillsammans med familjen Pettersson har vi badat i två olika sjöar, både stora och små har lekt, ätit gott och skrattat både med och åt medlemmar i sällskapet. Tjejerna vann kubbmatchen, solen sken och efter kvällens filmvisning av Dumma Mej dröjde det inte länge tills 5/5 barn sov sött. Då plockade föräldrarna fram karra och cheez ballz, tände ljus och korkade upp en flaska rosé. Spelade Lika par leka bäst, surrade och landade inte på kudden förrän närmare klockan 2.

I Bredsel serverades det grillat till middag, vi svalkade oss i älven och hälsade på högljudda får. Nu har jag lyckats ta en sovpaus i mitt bloggande, och klockan blev på något mystiskt sätt 01:03. Nedan följer en bildfest, till största del bestående av gulliga ungar. Nu borde jag VERKLIGEN släpa min trötta kropp till sovrummet, i morgon väntar nya äventyr!


Playa del Muskus


En av världens vackraste platser skulle jag tro
Årets hoppbild?


Vi börjar vara många runt bordet


Rekommenderas!
En nästan fulltalig gruppbild, fotad av en FYRAÅRING!


Stilstudie på Astrids kubbteknikBFF's6 kommentarer:

 1. finfin semester!

  SvaraRadera
 2. Skönt med liten semester, de dagarna minns man sen i vinter !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen, de här bilderna kommer jag kika på i kallaste januari och minnas tillbaka till de där soliga dagarna :)

   Radera
 3. <3 Härligt semester <3
  Jag älskar det rosévinet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Ett riktigt gott vin! :)

   Radera